Krčma kod Ace je posvećen održavanju ove veb lokacije ažurnom i tačnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netačno ili zastarelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavestili. Navedite gde na veb stranici čitate informacije. Zatim ćemo ovo razmotriti što je pre moguće. Molimo vas da svoj odgovor pošaljete e -poštom na: info@krcmakodace.com.

Mi ne snosimo odgovornosti za gubitak kao rezultat netačnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji je posljedica problema uzrokovanih ili inherentnih za rasipanje informacija putem interneta, kao što su prekidi. Kada koristite veb obrasce, nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za svaki gubitak pretrpljen kao rezultat upotrebe podataka, saveta ili ideja koje pruža ili u ime Krčma kod Ace putem ove veb stranice, Krčma kod Ace ne prihvata nikakvu odgovornost.

Sva prava intelektualnog vlasništva na sadržaje na ovoj veb stranici su stavljena u Krčma kod Ace.

Kopiranje, diseminacija i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dozvoljeno bez pismenog dopuštenja od Krčma kod Ace, osim i samo u onom slučaju ukoliko je drugačije određeno propisima obaveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako specifični sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakva pitanja ili probleme sa pristupačnosti veb stranice, molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate.